Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

20. Juli 2010

Kære WebDrive bruger!

Vi vil gerne præsentere et nyt gratis værktøj, som strukturerer jobsøgningsprocessen. Værktøjet findes på JobNow.dk, hvor der også findes en liste med jobdatabaser. Når du opretter en bruger på JobNow.dk kan du lave en liste med de job du vil søge. Du får derefter adgang til to lister med jobannoncer, hvor du kan strukturere din jobsøgning og husker derfor alle ansøgningsfrister. Læs mere og se en video på nowa.dk.

Årsagen til udviklingen af ovenstående værktøj er, at Grzegorz Nowak, WebDrive.dk søger nye udfordringer inden for økonomi, logistik og IT. Grzegorz har 2,5 års erfaring med udvikling af analyse- og beslutningstagningsværktøjer i AgroTech A/S, Institut for Jordbrugs- og FødevareInnovation. Projektarbejde er naturligt for Grzegorz og han brænder for at udarbejde modeller i Excel/VBA-regneark (Excel/VBA-video og info).

CV.

Portefølje.

Anbefaling fra AgroTech

Send gerne mailen videre i dit netværk.


Du kan fravælge modtagelse af nyhedsbreve fra WebDrive.dk ved lukning af din WebDrive.dk konto. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du logge ind på webdrive.dk for at lukke din konto: webdrive.dk -> log ind -> opsætning.

Tak for din tid!

Venlig hilsen.

Claus og Grzegorz, WebDrive.dk

Din IP:   54.156.51.193
webdrive.dk