Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

21. December 2008

Hej Webdrive bruger.

For de fleste er ferien startet eller nærmer sig. Vi vil benytte lejligheden til at ønske alle vores 1859 brugere på WebDrive.dk en rigtig god jul og et godt nytår!

Der ønskes tillykke til Claus Andersen, WebDrive.dk, som lige er blevet færdiguddannet kandidat i datalogi. Hans speciale blev afsluttet med et meget flot 12-tal!

Vi vil gerne meddele, at vi vil meget gerne forbedre WebDrive.dk med en hurtigere forbindelse, hvorfor vi søger sponsorer til hosting af internetforbindelse og nyt hardware. Vi hører meget gerne fra jer.

Fra den 21. december 2008, ændres betingelserne på WebDrive.dk. WebDrive.dk har nu mulighed for at vedhæfte reklamer for tredjepartsprodukter i sine informations- og nyhedsbreve.

Du kan fravælge modtagelse af nyhedsbreve fra WebDrive.dk ved lukning af din WebDrive.dk konto. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du logge ind på webdrive.dk for at lukke din konto: webdrive.dk -> log ind -> opsætning.

Vi takker vores brugere for det gode samarbejde.

Med venlig hilsen.

Claus og Grzegorz, WebDrive.dk

Din IP:   18.206.15.215
webdrive.dk