Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Antivirus til Windows 10

Nu har du endelig gjort det, du har opgraderet til Windows 10. Hvad skal du så være opmærksom på?

Du skal ikke tro, at et nyt styresystem ikke skal dækkes ind, så du undgår hacking. Nyt er bedre, men måske ikke på alle områder.

Der er stadig fejl i Windows’ eget sikkerhedsprogram. De har ikke valgt at specialisere sig i antivirusprogrammer som Avast, hvorfor de ret så simpelt ikke er lige så langt med udviklingen.

Du bliver derfor nødt til at hente det antivirusprogram, du havde på din PC, inden du fik Windows 10. Du kan selvfølgelig lade være, det kan dog have fatale følger.

Nyt styresystem, samme garantier

Windows specialiserer sig i styresystemer, der gør oplevelsen på din PC bedre. Det bliver nemmere at navigere i forskellige filer. Du kan hurtigere operere mellem de forskellige programmer.

Det giver mulighed for bedre kommunikation og styrket general opsætning. Hvad der dog ikke rigtig er blevet forbedret synderlig siden Windows 9 er sikkerheden.

Windows 10 har et meget basalt sikkerhedssystem, der ikke kan fange hacking, virus, keyloggere eller lignende lige så effektivt som et antivirusprogram.

Hvorfor i alverden gør de det så ikke bedre?

Det er en lang og sej kamp at holde hacking og virus nede, det er et stort område, som Windows ikke tilbyder som en del af basispakken, fordi der ligger så meget arbejde bag, at det bliver for kompliceret og for dyrt.

Derudover er Windows det mest kendte styresystem, hvorfor hackere og malware-udviklere har gode forudsætninger for at ramme dig hårdere, når du får du bliver hacket.

De opererer med samme system og ved derfor, hvor styrkerne og svaghederne er. 

Undgå alle former for virus og hacking

Vil du undgå, at der er mennesker, som kan spekulere i at hacke din computer og gøre livet surt for online brugere, så skal du købe et antivirusprogram.

Køb er måske endda så meget sagt, for du kan faktisk finde det helt gratis, hvor det stadig kan gøre jobbet til punkt og prikke.

Det er både en god investering for dig selv, fordi du slipper for at blive hacket og dermed slipper for at skulle have din computer til reparation eller betale til hackere for at få data tilbage.

På et makroniveau giver det også rigtig god mening med et antivirusprogram. Det hjælper nemlig til, at livet bliver hårdere for hackerne. De får sværere ved at drive deres forretning, hvis vi alle sammen sørger for at få installeret antivirusprogram.

Sikkerheden er ikke god nok uden - desværre

Det er altså strengt taget nødvendigt, for at du kan færdes online, at du har et antivirusprogram. Har du ikke det, står du fuldstændig uden sikkerhed, hvis en hacker skulle få lyst til at hacke din e-mailkode.

Hvis din netbank pludselig bliver hacket, fordi du ikke har et antivirusprogram, bliver det en virkelig dyr fornøjelse. Og det er vigtigt at understrege, at Windows’ eget sikkerhedsprogram ikke er nok.

Hvis en hacker vil, er det noget lettere tilgængeligt, hvis du ikke har hentet et antivirusprogram fra Avast.

Din IP:   3.215.177.171
webdrive.dk