Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Bliv selvstændig for ingen penge

Har du en drøm om at være din egen chef og at starte dit eget virksomhedsimperium op? Så læs med her, hvor du får gode råd til, hvordan du billigt kommer igennem opstartsfasen.

Vær sikker på dit koncept

Vi kan ikke komme uden om, at det altid vil koste noget at starte virksomhed op, og derfor skal du også være fuldkommen sikker på dit koncept, før du går i gang. Du skal regne med, at det kommer til at tage al din tid og energi i starten, og at det også kommer til at koste dig nogle penge, indtil det hele kører på skinner, og du får pengene ind igen. Derfor skal du være så sikker på din virksomhedsidé, at du godt tør satse både penge og tid på det. Er du ikke dét, kan du lige så godt droppe det, for det er hårdt arbejde at starte som selvstændig, og hvis ikke engang du selv tror på det, er der bestemt heller ikke andre, der kommer til det.

Brug kun penge på det mest nødvendige

Det giver sig selv: Hvis startkapitalen er lille, skal du selvfølgelig kun bruge penge på det allermest nødvendige. Det vil sige, at du nøje skal overveje, hvad du reelt set har brug for, for at du kan starte din virksomhed. Har du brug for den allernyeste iPhone, for at det kan lykkes, eller kan du nøjes med en lidt ældre model? Skal du have firmabil fra starten af, eller er det i virkeligheden en luksus, du ikke har råd til? På et kontor kan du naturligvis ikke undvære skriveborde, computere og et mødelokale, men du kan for eksempel spare penge ved at købe nogle billigere kantinestole fremfor at investere i dyre designerstole til mødelokalet.

Spar penge på husleje

I forhold til at holde dig til det mest nødvendige skal du også overveje, hvor mange penge du kan bruge på husleje til dit kontor. Det kan godt være, at det er strengt nødvendigt, at dit kontor ligger lige i centrum af byen, og så ryger der hurtigt en del penge til husleje, men hvis ikke, kan det altså være en god idé at overveje at leje noget mindre centralt. Det er langt billigere, og du kan derfor i stedet få noget større. Så kan du altid flytte kontoret tættere på byen, når der er kommet nogle penge i kassen.

Find billig arbejdskraft

Når du skal i gang med at finde arbejdskraft, kan du også sagtens spare nogle penge, hvis du tænker dig godt om. Skal du for eksempel have hjælp til at lave din hjemmeside, behøver du måske ikke nødvendigvis at hyre et topprofessionelt firma til det, som dermed også koste en mindre formue. I stedet kan du finde en freelancer, som muligvis er lige så dygtig til det, men hvorved du slipper med langt færre penge. Ligeledes kan det være, at nogle af arbejdsopgaverne kan varetages af ufaglærte, hvilket naturligvis også er en fordel rent økonomisk. Selvfølgelig skal de være kvalificerede til de pågældende arbejdsopgaver, men så længe de er dét, er der ikke noget i vejen for at ansætte enten freelancere eller ufaglært arbejdskraft, som betyder mindre lønninger.

Din IP:   18.232.55.175
webdrive.dk