Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Download gratis musik fra nettet med en MP3-converter

Selvom internettets mange streaming-tjenester er tiltagende populære, foretrækker nogle musikelskere fortsat at lagre musik på deres egen computer.

Er du én af dem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne guide giver vi en lille introduktion til programmet Free YouTube to MP3 Converter.

Fordelene ved Free YouTube to MP3 Converter

Der er mange fordele ved Free YouTube to MP3 Converter. Programmets store popularitet blandt brugerne skyldes blandt andet at:

  • Programmet er 100% omkostningsfrit
  • Programmet er let at installere
  • Programmet er nemt at anvende.

Hvis du virkelig elsker musik, bruger du måske flere penge, end du egentlig burde, på at købe sange og albums hos tjenester som iTunes. Hvorfor i stedet ikke bruge dine penge på fede koncertoplevelser? Free YouTube to MP3 Converter er, som navnet antyder, helt gratis. Ligger nummeret på YouTube, er det dit – og uden at det koster dig en krone.

Dertil er programmet både let at installere og nemt at anvende. Du behøver hverken at være YouTube-fanatiker eller computernørd for at komme i gang med at bruge Free YouTube to MP3 Converter.

Sådan gør du

Free YouTube to MP3 Converter kan både installeres og anvendes på Windows og på Mac. Det første, du skal gøre, er at downloade programmet. Kør derefter installation, og åbn så din Free YouTube to MP3 Converter.

Når programmet er åbent, vil du se en lille markør, som opfordrer dig til at smide et link ind. Kopiér nu enten URL-adressen eller linket til YouTube-videoen. Dette gør du for eksempel ved at højre-klikke på videoen og vælge ”Kopiér video-URL”. Indsæt herefter det kopierede link i Free YouTube MP3 Converter ved at klippe ”+Paste”.

Programmet giver dig nu muligheden for at vælge, hvilket lydformat din video skal konverteres til. Standarden er MP3, men du kan også konvertere videoen til for eksempel M4A, AAC, WAV og FLAC.

Fortsæt med at kopiere YouTube-videoer ind i programmet, til du har den musik, du skal bruge. Afslut ved at klikke på ”Download”, og videoerne bliver nemt og hurtigt konverteret til lydfiler, som du kan afspille på din computer.

Dette sidste skridt i processen adskiller også programmet fra de online-sider, som tilbyder lignende konvertering. På disse sider tager processen nemlig væsentligt længere tid, og dét skyldes blandt andet, at du kun har mulighed for at download én fil ad gangen.

Et must for enhver musikelsker

Der er rigtig mange grunde til, at musikelskere verden over elsker Free YouTube MP3 Converter. YouTube er efterhånden så omfattende, at du kan finde hvad som helst på siden – inklusive live-koncerter, interviews og obskure demoer fra bands, som helt sikkert ikke ligger på streaming-tjenesterne. Hvis du virkelig elsker musik, er Free YouTube MP3 Converter et så godt som uundværligt program. Kom så i gang med at downloade, hvis du da ikke allerede har sat downloadingen i gang eller måske endda allerede er i gang med at hente dine yndlingsnumre ned!

Din IP:   44.192.27.11
webdrive.dk