Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Få eBay til din Android

Der er få mennesker, der aldrig har hørt om eBay: En gigantisk online platform, hvor man både kan købe og sælge ting på tværs af alle verdens landegrænser. Denne store markedsplads, der tæller folk fra hele verden, kan du nu med bare få tryk på din Android smartphone få ned i hånden.

Det vil sige, at du kan købe og sælge ting til folk over alt på Jorden gennem din egen lille telefon. Det har aldrig været nemmere at sælge ting og sager, som du enten ikke skal bruge mere, har købt billigt eller er kommet til at købe ved en fejl.

I dag behøver du ikke købe en bod på et loppemarked og stå og vente på, at de lokale kommer forbi og handler. På få minutter kan du udse dig et lækkert køb og bestille med det samme. Læs mere om, hvordan du tjener penge på eBay her.

Tjen penge på eBay

Har du en indre købmand gemt indeni dig? Nu kan du leve drømmen som handlende købmand helt ud og sælge lige, hvad du har lyst til nemmere end nogensinde før. Du tager et billedet af produktet på din telefon og tilføjer en kort beskrivelse.

Herefter tager det få sekunder, og så kan hele verden gå ind og byde på lige netop dine ting. Du vælger helt selv om prisen skal være fastsat eller på aktion, så salget går til højestbydende. Det er altså dig, der styrer showet, og dig, der har mulighed for at tjene kassen igennem din Android smartphone.

Din IP:   44.192.27.11
webdrive.dk