Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Få gratis musik fra Spotify

Mange af os kan ikke leve uden musik i ørerne, når vi er på farten, dyrker motion eller slapper af derhjemme. Vil du have musik fra en af de bedste musiktjenester, skal du downloade Spotify som app på din mobil eller tablet. Med den kan du afspille alle dine favoritnumre, lave dine egne playlister og gå på opdagelse iblandt et hav af musikgenre.

Herunder kan du læse mere om de mange fordele, du kan se frem til ved at vælge Spotify som din primære musiktjeneste.

Sådan downloader du musik fra Spotify med Audials og får adgang til en verden af musik.

Derfor skal du vælge Spotify til dine digitale enheder

De fleste af os har mange forskellige musikgenre, vi holder af. Der er en genre for hvert et humør, og derfor har vi brug for at kunne få størst grad af frihed til at sammensætte og vælge de sange, der passer til både de glade dage og de stille tidspunkter.

Der er flere årsager til, at både unge og ældre musikelskere vælger Spotify. Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele med den populære app og musiktjeneste:

  • Du kan finde albummer fra alle årtier
  • Du kan lave egne musiklister
  • Du kan søge efter både kendt musik og nichemusik
  • Du kan downloade appen til både mobil og tablet
  • Du skal ikke betale for standardversionen
  • Appen er nem at gøre brug af
  • Du kan høre ubegrænset musik, som du elsker.

Når du downloader den verdenskendte musiktjeneste med Audials, kan du høre musik, når du vil. Det er nemt at navigere rundt i den brugervenlige app, så du kan søge efter numre, lave playlister, gå på opdagelse eller finde albums.

Den helt store fordel ved at downloade appen med Audials er, at du kan hente så mange sange ned til din mobil eller tablet, som du vil. Du får ubegrænset download, så du får fuld frihed til at sammensætte de lister, der passer til dit humør.

Kom godt i gang med at lave playlister

Før du downloader Spotify, skal du have Audials softwaret installeret på din enhed. Det tager under 10 minutter at hente musikappen, så du kan begynde at sammensætte dine musik- og spillelister.

Funktionen foregår ved Drag and Drop. Når du søger efter dine favoritnumre, skal du blot trække dem fra albummet på skærmen og over til din musikliste. Du kan gøre det i én uendelighed, da der ikke er begrænsning på antal downloads, som du kan udføre med Audials på din enhed.

Audials er det software, der sørger for, at du kan hente din yndlingsmusik ned til din mobil, så du altid har den med dig.

Når du kan få Spotify gratis, kan du lave musiklister til en hvilken som helst begivenhed. Det kan være en playliste til festen, sommerferien, træningen, afslapningen, eller når du kører bil.

Det er gratis at bruge musiktjenesten til både mobil og tablet, og med din egen brugerprofil kan du finde dine personlige lister fra alle dine digitale enheder.

Din IP:   44.192.27.11
webdrive.dk