Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Få råd til din næste dyre computer ved at foretage kloge økonomiske valg

Computere er dyre, og de kan især være rigtig dyre, hvis du gerne vil have fat i en i rigtig god kvalitet, som kan holde i mere end et enkelt år eller to. Har du er allerede nu planlagt, hvordan det er, at du skal få råd til din næste (dyre) computer?

Hvis ikke så er det på tide at komme i gang. Det er nemlig aldrig til at vide, hvornår det er den gamle ryger sig en tur, og du lige pludselig står og for brug for en ny. Læs med her for at se, hvordan du kan få råd til en ny dyr computer ved at foretage kloge økonomiske valg i din hverdag.

Spar hvor du kan

Der er egentlig rigtig mange områder af vores liv, hvor vi kan spare en del penge, hvis blot vi tænker os lidt godt om en ekstra gang. Ofte betaler nemlig for for eksempel en dyr service, fordi det er blevet vanesag for os, eller fordi vi ikke lige har opdaget, at der er kommet en billigere variant på markedet - som desuden også er lige så gode som den service, som vi pt betaler for.

Et eksempel på dette er for eksempel, at mange af os betaler til en noget dyr a kasse, simpelthen fordi det er blevet en vane for os at betale til præcis den samme a kasse. Men der er faktisk mange billige a kasser derude, som for eksempel magistrenes a-kasse, som det bedre kunne betale sig for os at betale til.

Det kan også være at dit nuværende mobilabonnement faktisk er rigtig dyr i forhold til de andre muligheder, som der findes på markedet.

Det er derfor en rigtig god ide lige at lave et månedligt overblik over, hvad det egentlig er for nogle services, vi betaler for, og hvorvidt disse kan gøres billigere. Brug et lille kvarter på at finde ud af, om der er kommet nye firmaer på markedet, som levere samme service blot til en lavere pris. Det kan ende med at blive et meget penge besparende kvarter for dig.

Automatiske betalingsaftaler til opsparingskonto

En måde, hvormed du kan gøre det en del nemmere for dig selv at spare en masse penge op, ja simpelthen ved at gøre opsparing automatisk. Inde på din netbank kan du selv sørge for at der bliver lavet automatiske betalingsaftaler fra for eksempel din lønkonto til din opsparingskonto.

Med sådanne automatiske aftaler frem og tilbage mellem sine egne kontoer foretager man sig et rigtig klogt valg. En at de ting, der holder os fra at spare flere penge op i hverdagen, er nemlig, at vi hele tiden skal overveje dem.

Når vi er på den måde laver beslutningen om 1) hvorvidt vi skal spare penge op denne måned og 2) hvor mange penge det er vi skal spare op denne måned, så gør vi det meget sværere for os selv rent faktisk at spare op. Vi har nemlig mange muligheder for at sige ”nej, det gør jeg i stedet for i næste måned. I denne måned har jeg lige brug for X og Y”.

Din IP:   3.236.122.9
webdrive.dk