Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Google blokerer nu selv reklamer – inden du selv når at gøre det

Der er utrolig mange brugere af Google Chrome, der er blevet irriteret over mængden et generende reklamer på internettet. Dermed har rigtig mange downloadet en app, der blokerer alle reklamer. Dette vil Google-bestyrelsen gerne stoppe, og dermed er det blevet vedtaget, at der ikke længere må være reklamer, der starter en lydafspilning ud af det blå, pop-op reklamer og annoncer der starter og ikke kan lukkes ned, før en nedtælling er udløbet. Det kan du dermed se frem til, hvis du er en af dem, der endnu ikke har downloadet den app, der blokerer alle reklamer uanset hvad.

 

Hvorfor dette træk fra Google?

Man kan undre sig over, hvorfor de hos Google har taget dette valg. Hvad har det egentlig af betydning for dem? Firmaets chef, Sridhar Ramaswamy, har forsøgt at forklare dette igennem et blogindlæg. Det skal sørge for, at brugerne ikke blokerer alle reklamer, fordi de bliver irriteret over de mest forstyrrende af dem. Der er netop folk, der lever af deres indkomst fra reklamer, og de skal i Ramaswamys øjne stadig kunne få penge i lommen. Det skal dermed være en god gerning fra Googles side.

Ramaswamy kommer dog ikke ind på, at Google selv tjener omkring 90 procent af deres indtægt igennem reklamer, og at firmaet dermed selv taber en masse penge, når brugerne blokerer alle reklamer.

 

Et længeventet tiltag

Det har været en rigtig god ide fra Googles side af, da utrolig mange finder de støjende og påtrængende reklamer frustrerende, og de downloader der med en reklameblokker. Det er faktisk helt op til 69 procent, der har det på denne måde med den slags reklamer. Der er dermed mange penge at hente at fra Googles side, da der er færre brugere, der nu vil hente reklameblokkeren. Der er formentlig også mange brugere, der vil blive glade for, at det ikke længere bliver så besværligt at bruge sin computer på grund af reklamer.

De fleste er rigtig glade for, at de nu kan bruge deres computer i fred og få gjort de ting, som de gerne ville ved at tænde deres computer. De kan få tjekket deres e-mail, se arbejdsplanen for næste uge eller bruge en Unoeuro rabatkode. Uanset hvad du havde i tankerne, så er det altid rart at kunne komme til sagerne, uden at man skal tage stilling til en masse reklamer, der popper op foran en.

 

Med støjende reklamer kommer du på sort liste

Google vil forsøge at minimere de støjende og irriterende reklamer ved at true med, at hjemmesiden kommer på den sorte liste, hvis de stadig har disse former for reklamer på deres hjemmeside. Hvad betyder det at komme på den sorte liste hos Google? Det betyder, at Google selv blokerer alle reklamer på hjemmesiden, hvilket 0 procent indkomst på reklamer for denne hjemmeside – det er selvfølgelig noget, de fleste gerne vil undgå.

Det er dermed slut med irriterende reklamer, hvis du er en af dem, der ikke har købt reklameblokkeren endnu. Det bliver formentlig heller ikke nødvendigt i fremtiden.

Din IP:   18.232.55.175
webdrive.dk