Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Løft dit professionelle arbejdsmiljø til det næste niveau

Som virksomhedsejer eller leder er noget af det vigtigste, du kan sørge for, et ordentligt arbejdsmiljø for dine ansatte. Som ansat er det naturligvis også vigtigt, at der er styr på dén del af din arbejdsdag, så hvad end du hører til den ene eller den anden gruppe, er der et fokus, som du måske ikke helt har været opmærksom på. Indtil nu. Men hvor skal du overhovedet starte, hvad er godt at vide, og hvorfor er det vigtigt? Det får du svar på i denne korte guide.

Hvorfor er det vigtigt at have fokus på et godt arbejdsmiljø?

Det giver næsten sig selv, hvorfor du bør have et godt arbejdsmiljø. Foruden skabelsen af en god arbejdsmorale, hvilket er lig med højere produktivitet i virksomheden, gør det også, at virksomheden holdes skadefri. Skærmrelaterede arbejdsskader bliver nemlig mere og mere almindelige på de danske arbejdspladser. Flere og flere døjer med hold i nakken, ondt i ryggen og led- og seneskader i skuldre og håndled. Det kan give varige mén, hvis ikke man er opmærksom på det, og det bør naturligvis undgås. Det kan heldigvis gøres ved at tage forskellige forholdsregler i spil.

Investér i ergonomisk design

I og med at flere og flere arbejder med computere i deres daglige virke, er der fra producenternes side også kommet et stort fokus på forbrugernes velvære i form af et bedre ergonomisk design. Det gør eksempelvis, at kroppen ikke tvinges ud i unaturlige positioner, men derimod får støtte de rigtige steder, så risikoen for arbejdsskader formindskes. Mange er fremme i skoene på dette område, men særligt Philips er frontløbere i deres design.

Her finder man eksempelvis brugervenlighed og ergonomisk design på et område, mange næppe havde overvejet – nemlig skærmene. Med egne ord er der fra producentens side fokus på arbejdsglæde gennem ergonomi, hvilket klart vil være til dine medarbejderes fordel og dermed være en hovedfaktor for at løfte det professionelle arbejdsmiljø. Det er et område, hvor du endelig ikke må spare på budgettet, for det kan betyde en verden til forskel for medarbejdere såvel som ledere.

Godt design er mere end bare udseende

Et andet oplagt sted at investere lidt penge er på designet, som i høj grad også kan være med til at højne miljøet på arbejdspladsen. Men pengene bliver ikke kun brugt på udseendet, som blot er en brøkdel af et godt design. I stedet kan du med stolthed investere i et mere energieffektivt system, som i den grad vil være til gavn for virksomheden, både internt i forbruget og budgetterne og eksternt i en global grøn omstilling. Samtidig vil dine medarbejdere med garanti sætte pris på et flot system, som vil få dem til at arbejde mere effektivt, fordi det hele bare ser lidt bedre ud.

Samtidig kan et godt design også betyde en højere ydeevne på de maskiner, der arbejdes på, og det giver sig selv, hvorfor det er en fordel for din virksomhed. Ikke nok med at det ser flot ud, mens der arbejdes, så kan der altså produceres mere, fordi systemet er kraftigere. Det er en god og nem måde at løfte det professionelle arbejdsmiljø på, så hvad venter du på?

Din IP:   35.172.223.30
webdrive.dk