Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Pas på din computer ved at opdatere dine drivere

En driver er et software program, der fungerer som en lille hjælper i forhold til kommunikationen mellem styresystemet og de hardware enheder, som er tilknyttet computeren. Hardware enhederne er blandt andet keyboardet, printere og højtalere. Et styresystem har allerede indbyggede drivers, når du køber et styresystem, som f.eks. det nyeste Windows 8. Det kan dog være, at du senere vil købe nyt hardware, som ikke er understøttet af styresystemet, og det vil i den situation være en nødvendighed at installere nye hardware drivers.

Grafikkort driver

Der findes flere forskellige drivere, som man kan bruge. Man kan fx bruge en grafikkort driver, som bliver brugt i et edb-system til at styre installerede grafikkort. Et grafikkort er en display adapter, som arbejder for at vise billeder på skærmen, og er installeret inde i computeren. Et grafikkort bruger pixels til visning af billeder, og der er forskel på, hvor god kvalitet billeder bliver vist i, alt efter hvordan grafikkortet er.

Opdatér dine drivere

Drivere er ligesom selve computeren hele tiden i udvikling, og derfor kan det være en god idé, at opdatere dine drivere. En ny driver kan rette problemer med hardware-enheden, og de kan samtidig forbedre hardware enheden. Derudover bidrager en ny driver til at forbedre stabiliteten med hardware enhederne. Det er hurtigt og nemt at opdatere dine drivere ved, at scanne efter gamle drivere og deres mangler, for derefter at kunne installere en ny og opdateret driver. Du kan bruge et program til at scanne efter fejl og mangler i gamle drivere, og erstatte dem med nye drivere, så du ikke behøver at søge efter det selv. Det kan hurtigt komme til at tage lang tid, at søge efter det selv, så derfor kan det være smart med et program, der ordner det hele for dig, når du fx er på arbejde og ikke har tid til det selv.

Installér DriverScanner

Det eneste du skal gøre, for at opdatere din driver, er faktisk at installere DriverScanner. Den er gratis at prøve og helt sikker at downloade og bruge. Når computeren har downloadet DriverScanner, skal man dobbeltklikke på selve filen, for at den kan blive installeret. Derefter ligger DriverScanner altid på din computer, og det eneste du skal gøre, er at klikke ’Start scan’, når du vil have den til at scanne efter gamle drivers, som skal erstattes med nye. Du kan vælge at købe den fulde version af DriverScanner, så den kan hente alle drivers og installere dem, men du kan også vælge, at hente dem manuelt på nettet hos de forskellige producenter. Det kan være ganske gratis, at hente dem manuelt hos individuelle producenter, men det vil være en fordel at vælge ’Hent alle’, når muligheden popper op i DriverScanner. Du skal kun vælge, hvad for nogle nye drivere, der skal opdateres, når alle de nye drivere er hentet til computeren. Der bliver dog også oprettet et gendannelsespunkt for en sikkerheds skyld.

DriverScanner understøtter følgende styresystemer:

  • Windows 2000
  • Windows 2003 server
  • Windows 2008 server
  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7.

DriverScanner fungerer desuden både med 32-bit og 64-bit versioner af Windows. 

Din IP:   18.232.55.175
webdrive.dk