Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Sådan bliver du den bedste til markedsføring

Med sociale medier i lommen har det aldrig været nemmere at markedsføre sig selv på en billig og effektiv måde. Der er bare den udfordring, at mange virksomheder har fået øjnene op for mulighederne, og derfor skal man kende til alle de gode tricks, der er, når det gælder den gode markedsføring. Vi fortæller dig lidt om, hvordan du kan markedsføre dig selv ved at gøre brug af personernes data i forhold til deres søgninger og interesser, så du kan målrette din markedsføring mod potentielle kunder.

 

Annonceringer

I dag bruger mange den mulighed at lave annonceringer på de sociale medier, og du er sikkert selv løbet ind i en annonce eller to, som læner sig meget tæt på af det, som du senest har været inde og kigge på. Det kan være en bestemt tøjhjemmeside, hvor du pludselig får annoncer om det specifikke produkt eller lignende produkter fra samme side. Dette er kun muligt, fordi virksomheder har brugt dine data til at målrette deres annonceringer og markedsføring, og det samme kan du gøre. Du kan se de forskellige annonceringsmuligheder her, hvor du også kan danne dig et overblik over den bedste løsning for dig.

 

Vær opmærksom

For at det hele ikke løber fra os, så blev der i 2018 vedtaget en ny GDPR og persondatalovgivning, der har skærpet de forskellige regler for persondata, som virksomheder, hjemmesider og sociale medier skal overholde. Du kan ikke længere få adgang til lige så mange data, som du kunne før denne lov trådte i kraft, og derfor kan det somme tider være svært at få alle oplysninger uden at overtræde loven. Derfor skal du sætte dig grundigt ind i disse regler, inden du giver dig i kast med dette. Du kan også få hjælp fra et professionelt firma inden for området, så du ved, at du gør det hele rigtigt og effektivt fra start.

Din IP:   3.237.94.109
webdrive.dk