Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Sådan kan du bedst komme i gang som selvstændig

Der er rigtig mange danskere, der drømmer om at være selvstændige og kunne bygge deres egen virksomhed op fra bunden. Livet som selvstændig er hårdt og kræver et stort fokus og en del flere arbejdstimer end de fleste lønmodtagere er vant til, men mange selvstændige føler også, at det er det hele værd.

 

Men det betyder også, at det er vigtigt, at du får nogle gode aftaler og nogle gode redskaber til at kunne køre din forretning med. Der er nemlig lige pludselig en hel masse forskellige ting, du selv skal have styr på, når det er din egen virksomhed i stedet for et fast arbejde.

 

Få den bedste aftale på telefoni og bredbånd

 

Det er svært at drive virksomhed i dag uden at have erhvervstelefoni og hurtigt bredbånd, så du kan være sikker på aldrig at miste forbindelsen for hverken din telefon eller dit internet på kontoret. Der er ikke noget værre end når elektronikken og telefonien driller, for det tager tid væk fra at du kan fokusere på at løse problemer for dine kunder, ligesom du ikke kommer til at fremstå professionel i det scenarie.

 

Mange har en forestilling om, at det kan være dyrt at få telefoni og internet til kontoret, men det er ikke tilfældet. Se blandt andet her, hvad teleanalytiker Nicolas Frederiksen udtaler om netop dette emne:

 

Selvstændige og mindre erhvervsdrivende kan spare mange penge på telefoni og bredbånd, og det uden at gå på kompromis med mobildækning og internethastighed. Besparelser på 50 til 70 procent er absolut indenfor rækkevidde for de fleste selvstændige og mindre erhverv.

-- Nicolas Frederiksen, Teleanalytiker

 

Som selvstændig er det vigtigt, at du har en god forbindelse på både telefoni og bredbånd, og derfor er det en god idé at undersøge begge dele grundigt, inden du vælger den rette løsning. Det er også en god idé at finde ud af, hvilken mobiltelefon der vil passe bedst til dit erhverv, så du kan sørge for at have alt det rette udstyr, når du starter som selvstændig.

 

Sørg for at have en god arbejdsstilling og komfortable forhold på kontoret

 

Hvis du som selvstændig har en masse lange dage foran en computerskærm, er det rigtig vigtigt at tænke over, hvordan du bedst muligt kan passe på kroppen i det scenarie. De fleste ved allerede, at det kan være usundt at sidde ned foran computeren hele dagen, da ens kropsholdning ofte vil ende med at blive forringet, hvilket i yderste konsekvens kan føre til alvorlige skader i kroppen og særdeleshed i ryg og nakke.

 

Derfor er det vigtigt, at du på kontoret fokuserer på at kunne arbejde i en komfortabel stilling. Hertil bør du overveje hæve sænkeborde til kontoret, da de giver dig og dine ansatte mulighed for at kunne stå op i dele af arbejdsdagen. Det er bevist, at det er langt sundere at kunne stå op. Du kan blandt andet også øve dig i at stå op og gå rundt, når du har et telefonopkald.

 

Bliv dygtig til at analysere data i din virksomhed

 

Noget af det, der karakteriserer en god og sund virksomhed, der har nemt ved at vokse, er at de er gode til at analysere deres data. Der er en masse hemmeligheder til succes i den data, du har tilgængelig i din virksomhed.


Det er vigtigt, at du forstår af arbejde med og aflæse denne data korrekt, og hertil kan Excel være et fantastisk værktøj. Der er stor gevinst ved at blive bedre til Excel, og derfor er et Excel kursus en rigtig god idé for selvstændige, der gerne vil vokse.

Din IP:   18.207.108.182
webdrive.dk