Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Sådan opgraderer du til Windows 10

Ligesom enhver anden computer skal din Windows computer indimellem også opdateres. Selvom det til tider kan virke besværligt, kommer det dig selv til gode. Din computer har bedst af at indeholde de nyeste funktioner. En opdatering behøver langt fra at være så omfattende, som nogle rygter kan gå på. Din Windows computer søger jævnligt efter opdateringer, som downloades og installeres automatisk. Så faktisk er der ikke meget, du selv skal sørge for.

 

Følg denne guide, og opdater med det samme

Når din enhed automatisk downloader og installerer opdateringen, kan du opleve at blive bedt om at genstarte din computer. Dette er ikke ualmindeligt, da systemet skal have de sidste ting på plads, mens computeren genstartes. Selvom det er praktisk og smart, at du ikke selv skal søge efter opdateringer, kan du også vælge at gøre det manuelt.

 

Hvis du ønsker at søge efter opdateringer selv, skal du vælge knappen ’start’ og derefter ’indstillinger’. Herefter vælger du ’opdatering og sikkerhed’, derefter ’Windows Update’ og til sidst ’søg efter opdateringer’. Hvis der er en tilgængelig opdatering, kan du opdatere med det samme. Hvis ikke, der er en opdatering, kan du vente, indtil der er en opdatering klar. Du kan til hver en tid selv vælge, om du ønsker den manuelle eller automatiske opdatering.

 

Oplever du problemer med opdateringen?

Nogle gange kan man komme ud for, at der kan opstå problemer med opdateringen. Hvis dette er tilfældet, er der her et par løsninger, du kan forsøge dig med. Som det første bør du kontrollere og sikre, at enheden har ordentlig og stabil forbindelse til internettet. Når du skal downloade din opdatering, så kræver det internetforbindelse.

 

Hvis det ikke er forbindelsen til internettet, der fejler noget, kan du eventuelt vente et par minutter, og derefter forsøge at installere opdateringen manuelt som beskrevet i afsnittet ovenfor. Du kan også køre et fejlfindingsprogram til Windows Update. Her skal du vælge ’start’, ’indstillinger’, ’opdatering og sikkerhed’ og til sidst ’fejlfinding’. Her vil du se en fane, der hedder ’kom i gang’, hvor du kan vælge ’Windows Update’.

 

Et ofte kendt problem er, at der ikke er tilstrækkelig lagringsplads på din computer til, at opdateringen kan installeres. For at udbrede denne udfordring kan du forsøge at slette de filer, som du ikke længere behøver. Du kan med fordel også fjerne apps, som ikke længere er nødvendige. Hvis du har en del filer, som du ikke mener, du kan undvære, men samtidig ikke benytter dem ofte, kan du flytte disse til et andet drev. Dette kunne eksempelvis være et eksternt USB-drev eller til OneDrive.

 

Følg med i dine seneste opdateringer

Hvis du ønsker at følge med i de opdateringer, der bliver downloadet på din computer, kan du via en opdateringsoversigt se, hvilke opdateringer der er installeret samt hvornår. På denne liste kan du også fjerne bestemte opdateringer. Det anbefales dog ikke, da nogle opdateringer kan være knyttet til eksisterende funktioner. Hvis du ønsker at se en liste over dine opdateringer, kan du vælge ’start’, ’indstillinger’, ’opdatering og sikkerhed’, ’Windows Update’, ’avancerede indstillinger’ og til sidst ’se din opdateringsoversigt’. Husk også at downloade de nyeste sikkerhedsopdatering til både Windows 10 og de andre programmer som du har installeret under styresystemet - du kan samtidigt undgå virus og malware ved at holde din computer opdateret og beskyttet med et antivirusprogram fra AVG-Antivirus.dk.

Din IP:   3.237.7.193
webdrive.dk