Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Skab dit eget digitale job

Står du uden job? Eller er du bare tiltrukket af tanken om at skabe dit eget job online?
Så får du her et par tips og tricks til at komme godt i gang.

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at uanset hvilken type website, du ønsker at lave, så skal værdien skabes gennem godt og brugbart indhold. Værdi online skabes via det antal besøgende din hjemmeside har. Det skal ses i en ren kommerciel forstand. De besøgende på hjemmesiden skaber værdi, fordi du eller andre kan komme til at sælge et produkt eller en service til dem. En besøgende er dog ikke bare en besøgende, idet en besøgende, som er kommet direkte fra søgning har en langt højere værdi på din hjemmeside end dem, som kommer gennem de sociale medier - dette grundet, at den søgende direkte har ledt efter din hjemmeside.

Når det kommer til at skulle vælge branche, er det vigtigt, at du gør det, du brænder for.
Det skal dog nævnes at nogle brancher selvfølgelig har større efterspørgsel end andre. Det er fx svært at komme ind i rejsebranchen, den finansielle verden, mode, livsstil og nyheds-brancher. Tænker du lidt kreativt, er der måske større muligheder i nogle niche-brancher. Eksempelvis kan her nævnes mode tilrettet bestemte målgrupper eller specialrejser.

I forbindelse med dit nye job er det måske en ide at overveje et arbejdskontor. Har du ikke plads derhjemme, så er løsningen måske et kontorhotel. På følgende link er det nemt at finde et kontor nær dig: http://www.kontorhotel.eu/

 

Jobmuligheder


Blogger

Som blogger skal du have en passion, altså noget du vil elske at skrive om. Som tidligere nævnt er nogle brancher sværere at komme ind i end andre. Indenfor blogs er det særdeles populært med mode, livsstil fitness, mad, reality og rejser. Hvis din passion ligger udover disse rammer, så er der knap så meget konkurrence, og det er måske nemmere at skabe dig dit eget publikum. Det vigtigste er, at du formår at opbygge en skare af følgere, som kan generere trafik til din blog. Mængden af trafik og en skarp målgruppe, gør det attraktivt for virksomheder at henvende sig til dig. Virksomhederne vil her betale dig for at omtale deres produkt positivt, og promovere det til bloggens følgere. Bloggen får også indtjening gennem banner-annoncering m.m.
Selected Bloggers og Bloggers Delight er to store blogger-netværk i Danmark, som kan hjælpe dig til hurtigere indtjening, hvis du får mulighed for at få din blog herunder.

Tjen penge på annoncer

Ved fx at oprette et nyhedssite, hvor du producerer en masse godt indhold, så er der mulighed for at tjene penge på annoncer. Her er det godt at overveje, hvor der kan skabes en stor målgruppe, og hvor der ikke eksisterer lignende hjemmesider.
Google Adsense er her en hurtig og god måde at få annoncer til din hjemmeside. Annoncerne vises på dit website mod betaling, og du får penge efter antal klik og -visninger.

Lav et Affiliate-website
Laver du et sammenligningssite, hvor priser på forskellige produkter sammenlignes, så ender du med at modtage provision af hvert salg. Provisionssatsen, og det beløb du kan tjene afhænger selvfølgelig af slutproduktet, og det skal derfor overvejes nøje, hvor stor efterspørgslen er efter de forskellige produkter, og hvor meget det kan komme til at koste dig. Trafikkilden til affiliate-websites går gennem søgemaskiner som Google, og derfor er det godt at være sat ind i hvordan søgemaskineoptimering fungerer.

 

Din IP:   3.237.7.193
webdrive.dk