Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Talking Tom Gold Run er en sjovt spil

Talking Tom Gold Run til Android er et sjovt og gratis spil til dig som ofte er på farten, men mangler noget uforpligtende underholdning på din Android mobiltelefon.

 

Link til Talking Tom Gold Run

 

I alt sin enkelthed går Talking Tom Gold Run ud på, at du skal løbe igennem et væld af snu baner og samlet så meget guld op som muligt. Du skal på samme tid undgå alle de forhindringer og faldgruber som hver bane udfordrer dig med.

 

Du styrer Tom igennem hele spillet og der er fart på. Det handler i bund og grund om at tænke hurtigt og have reflekserne i orden. Der er masser af bonusser og ting du kan få Tom til at samle op i løbet af hans hæsblæsende jagt efter guldet. Der er også hjælpere som giver forbedringer og hjælp undervejs.

 

Det smarte ved Talking Tom Gold Run er, at du kan oprette forbindelse til dine venner via sociale netværk og spille sammen med dem. Det tager ingen tid og gøre hele oplevelsen meget sjovere. Det er også muligt at købe ting og forbedringer i selve spillet, men det er ikke påkrævet for at kunne spil. God fornøjelse.

 

Denne artikel er skrevet i samarbejde med iGamingNyheder.dk som bla. Tilbyder bonusser til online spil.

Din IP:   3.237.94.109
webdrive.dk