Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Undgå online reklame med Avast AntiTrack Premium

Er du træt af ikke selv at have nogen som helst kontrol med, hvilke oplysninger forskellige virksomheder og hjemmesider har om dig? Er du træt af konstant at blive overvåget? Synes du ikke, at dine data tilhører andre end dig? Så kan det være, at du skal overveje at forsøge dig med AntiTrak Premium-programmet fra Avast.

Med dette program bliver du bl.a. advaret hver gang, en hjemmeside indsamler data om dig. Du har altså mulighed for at få noget af dit privatliv og din fortrolighed tilbage. Køb Avast softwareprogrammer, hvis du vil opleve de mange fordele.

Slip for annoncer

Avast AntiTrack-programmet kan en hel masse forskellige ting. Noget af det, som det især er godt til, er at hjælpe dig af med målrettede reklamer.

Har du nogensinde prøvet at have søgt på forskellige ting på nettet, hvorefter du får reklamer, som omhandler de emner, du har googlet? Dette er et eksempel på, at der opsamles data om din adfærd på nettet. Herefter bruges disse data på at målrette dig bestemte reklamer.

Hvis du er både træt af dette og synes, at det er en lille smule uhyggeligt, så kan du med fordel benytte dig af Avast AntiTrack Premium. Du kan i højere grad selv bestemme, hvilke data der skal indsamles om dig. Derudover er du også garanteret højere anonymitet med dette program fra Avast.

Vi trackes mange gange hver dag

Du ved det måske ikke, men du trackes hver dag, når du benytter dig af diverse elektroniske apparater. Dette kan være både din mobil eller din pc. Det er 75 % af alle hjemmesider, der tracker dig, når du besøger den givne side. På populære websites er der placeret over 1000 trackers. Disse er skjulte, så du ikke ved, hvornår du trackes.

Når du installerer Avast AntiTracking Premium, så bliver du oplyst om, hvornår du trackes. Du har muligheden for at genvinde din fortrolighed og holde mere af dit onlineliv privat. Du kan få mulighed for at bevare din anonymitet og dit privatliv. Ingen behøver vide, hvem du er, og hvad du laver på nettet. Alle har ret til at kunne holde deres sande identitet privat.

Det er godt at være kritisk

Det er generelt en god idé at være kritisk, når du bevæger dig rundt på internettet. Ofte har almindelige brugere ikke den mindste idé om, hvilke data og personlige rettigheder de frivilligt giver fra sig, når de er på nettet. Det er en god idé at forsøge at sætte sig ind i dette. På denne måde får man nemlig en bedre chance for at beskytte sin fortrolighed på nettet.

Da det kan være svært for den enkelte bruger at vide, hvad der er farligt at gøre på nettet, så kan det være godt med hjælp fra eksperter. Det er sådanne eksperter, der har udviklet Avast AntiTracking Premium.

Hvis du ikke har tid og lyst til selv at sætte dig ind i online sikkerhed, kan du med fordel installere et softwareprogram som Avast AntiTracking Premium. På denne måde er du beskyttet på nettet.

Din IP:   3.236.122.9
webdrive.dk