Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Vær anonym på internettet med TunnelBear VPN

Mangler du en VPN-app til anonyme internetforbindelse, der bidrager til at beskytte din identitet, ved at du kan vælge en falsk IP-adresse.

Der er stadigt flere og flere trusler og stjålne data. Det øger helt automatisk alle computerejers opmærksomhed mod dette problem, da de færreste ønsker sig selv i en situation, hvor det er gået ud over dem selv. Der findes flere forskellige til at sikre, at du er beskyttet, når du befinder dig på internettet. Én metode kan for eksempel være at bruge et virtuelt og privat netværk – altså en VPN-program. Et bud på et VPN-program kan netop være TunnelBear.

 

Beskyt din identitet med anonyme internetforbindelser

Det helt klare formål med TunnelBear er, at det skal hjælpe dig med at få ekstra sikkerhed, når du laver dataoverførsler. Det sker ved at skabe en forbindelse mellem din computer og fjernserveren ved at bruge nogle anonyme tjenester til at kryptere oplysningerne.

Med TunnelBear får du hjælp til at bruge internettet helt uden frygt for, at dine personlige data bliver overvåget af en uvelkommen tredjepart.

Udover at sikre dine personline oplysninger, så kan TunnelBear også skjule din rigtige IP-adresse ved at give dig en IP-adresse fra et andet land. Den helt store bonus er, at du overvinder de geografiske begrænsninger for din placering.

 

Kom let i gang med TunnelBear

For at du kan komme i gang med TunnelBear, så kræver de, at du oprettet en personlig konto. Men herefter bliver det hele meget mere enkelt. Det eneste du skal efterfølgende, er at vælge dit ønskede land og tænde for TunnelBear. Hvis det skulle ske, at forbindelsen mislykkes, så kan diagnosetilstanden hjælpe dig med at løse problemet.

Når du endelig er blevet sluttet til TunnelBear, så bliver din identitet skjult. Programmet omdirigerer helt automatisk al datatrafik via en proxyserver på dit valgte sted.

Det er dermed super nemt at komme i gang med TunnelBear, så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du gerne vil i gang med programmet. Det kan lyde kompliceret, men det er enormt enkelt, når du først har fået installeret TunnelBear. Alle kan bruge det, uanset hvor meget IT-erfaring du ligger inde med. Designet er nemt og overskueligt, så du kan nemt finde frem til det, du skal bruge.

 

Konklusion på TunnelBear

VPN-teknologi bliver brugt utrolig meget til at forhindre, at personlige oplysninger bliver taget uden tilladelse, og det beskytter din identitet, når du surfer på internettet.

TunnelBear er en VPN-tjeneste, der giver dig en enkel, men stadig nyttig anonymitetstjeneste, der gør det umuligt for andre at opspore din computer og hente dine data. Det kan derfor give dig en meget større sikkerhed i hverdagen, når du ikke længere skal frygte, at der bliver taget noget, der ikke skulle være taget.

Du vil næppe komme til at fortryde, at du har gjort dig selv den tjeneste. Det kan måske virke lidt uoverskueligt, men som tidligere nævnt, så er det et program, som alle kan finde ud af. Det kræver faktisk ikke den store viden om IT.

Din IP:   3.215.177.171
webdrive.dk