Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Er underholdning online blevet bedre?

Nu er det måske på tide at opgøre status for underholdning online. Vi er efterhånden vænnet os til at leve med et enormt stort udbud af underholdning fra diverse tjenester, men har udvalget gjort at vi får bedre underholdning? Det skal vi kigge lidt nærmere på nu.

Kvantitet eller kvalitet?

Det hele bliver til et spørgsmål om kvalitet eller kvantitet. Der er mange, der mener at det enormt store udbud af underholdning og underholdningstjenester online, har ført til mere kvantitet fremfor kvalitet. Det er dog ikke helt sikkert det forholder sig sådan. For at finde ud af det, kan man sammenligne med et andet massemedie, nemlig fjernsynet.

Hvis du sammenligner tv-serier for 20-30 år siden med tv-serier i dag, så vil du mærke stor forskel i kvalitet. I dag produceres langt de fleste tv-serier i samme kvalitet som spillefilm, og det er et enormt stort skridt op ad kvalitetsstigen, når det kommer til underholdning. Det begyndte med tv-serier som Six Feet Under og Mad Men, som tog verden med storm, og producerede en kvalitet som man ikke havde set tidligere for blot ‘tv-serier’. Med Game of Thrones, Dexter, The Handmaid’s Tale, Westworld og mange andre shows, så ser vi det samme fænomen manifestere sig.

Det er nemlig sådan, at vi har vænnet os til en helt vild kvalitet på tv-serier i dag, end den vi havde for bare få år siden. Derfor forventer vi mere og mere, og det lægger yderligere pres på produktionsselskaberne for at producere endnu mere kvalitetsunderholdning. Derfor kan man på mange måder sige, at underholdningsudbuddet online, er af langt højere kvalitet, end det man så tidligere.

Til gengæld så bliver det lidt mudret til med meget hjemmelavet underholdning, som vi også konsumerer i stor stil.

Find den bedste underholdning

Det kan godt betale sig at være lidt kritisk, når man skal finde frem til den bedste underholdning online. Der er nu muligt at spille spil fra mange af de helt store spilproducenter online. Du kan for eksempel tage på et spændende rumeventyr i Breathedge og for alvor opleve hvordan man kan få en god spiloplevelse online.

Det er også en god ide at researche streamingtjenester grundigt, inden man abonnerer. Der er mange, der har indhold der overlapper mellem de forskellige platforme, og derfor behøver man måske ikke så mange, som man lige går og tror?

Hvis du er på jagt efter en tjeneste, der både kan give dig tilgang til reality og gode filmer, så er Hulu Norge, et godt bud, i tillæg til tjenester som Netflix og HBO MAX. Det sidste år er der kommet flere tjenester til, og det kan gøre det lidt svært at vælge, hvis man i forvejen synes det er mange. Det er også en god ide at bruge de kanaler du allerede har tilgang til. Hvis du betaler licens, så har du for eksempel tilgang til DRs onlinetjeneste, hvor du kan finde gode tv-programmer, film og tv-serier. Det skal man heller ikke undervurdere, hvis man er på jagt efter god underholdning online.

Din IP:   3.235.188.113
webdrive.dk