Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Tips

  • Her kan du få vejledning og gode råd til, hvordan du bedst og nemmest anvender dit WebDrive.

  • Hvis du har flere filer, som skal gemmes på din konto, er det en god idé at pakke dem ned i en komprimeret fil(f.eks. ZIP eller RAR). Denne metode gør det mere overskueligt for dig, da der herved kun er én fil der skal overføres. Det er også fordelagtigt på grund af, at filens størrelse også er mindre, hvilket medfører hurtigere overførelsestid og du sparer tid. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger en anden metode end ZIP, så kan du ikke bruge udpak ZIP senere på WebDrive.

  • WebDrive kan anvendes, som et alternativt backup system. Ved indbrud kan du miste alle dine vigtige data blive stjålet inklusiv disketter og cdér. Andre eksempler er brand og andre tekniske uheld, som kan forårsage tab af data. Det er derfor altid altid en god ide at have en backup på sit personlige WebDrive.

  • WebDrive yder den unikke service, at lave backup af dit WebDrive en gang om ugen. Det vil sige, hvis du på et tidspunkt fejlagtigt kommer til at slette en fil fra dit WebDrive, er du velkommen til at kontakte os. Herefter undersøger vi om denne fil er blevet gemt i vores backup.

  • Brug aldrig WebDrive som det eneste backup af dine vigtigste filer. Der kan i sjældne tilfælde forekomme systemnedbrud. Derfor! Husk backup andre steder end på WebDrive.

  • Det anbefales at ændre sin adgangskode en gang om måneden eller oftere, for at opnå optimal sikkerhed af sine data.

Din IP:   44.200.27.215
webdrive.dk