Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Hvorfor er online games blevet så populært?

 Interesse for online games er de seneste år steget eksplosivt. Næsten halvdelen af befolkningen rundt om i landet gamer dagligt, og det er derfor ikke længere blot en fritidsaktivitet for den yngre generation. Uden at vi tænker over det, har internettet og det online univers gjort et indtog i vores dagligdag, og fungerer nu også som vores frirum hvor der er plads til underholdning.

Markedet for online spil har udvidet sig markant, og der findes i dag et stort udvalg af alverdens spil inde for alle kategorier heriblandt skydespil og sportspil men også online versioner af de traditionelle brætspil som ludo og skak. De fleste af os er i dag styret med en smartphone som med en indbygget computer gør det muligt at tilgå online spil lige ved hånden. Det kræver derfor hverken af man finder brætspillet frem eller sætter sig foran computerskærmen hvis man ønsker underholdning.

Hvorfor gamer vi?

Man kan stille sig selv spørgsmålet, - hvorfor er det vi gamer? For bare 30 år siden var det slet ikke en så naturlig implementering i vores dagligdag, men mere noget man gjorde ved særlige anledninger hvor der skulle hygges med familien. Den teknologiske udvikling har dog gjort det muligt at udvide verden inde for online spil, og tilføre nye funktioner og smarte features som gør det online spil endnu mere udfordrende og underholdende.

Dette har samtidig også skabt et fællesskab ved online spil, da man flere steder har mulighed for at snakke og skrive med andre spillere på tværs af landegrænser. Ligeledes har det også ført til at der flere steder i verden afholdes turneringer og konkurrencer, hvor nogle af de bedste inde for online gaming kan dyste mod hinanden. Gigagon er et eksempel på dette. Gigacon er en online gaming festival som finder sted i Norge, men hvor alle med interesse for online spil har mulighed for at deltage.

En sportsgren

Den store popularitet omkring online spil har ført til at, online spil nu også er blevet en sportsgren. E-sport er den første sportsgren inde for gaming, og er blevet så stor og verdensomspændende at flere i dag dyster om prestigefyldte titler og vinder store pengebeløb. Flere online spil kan også tilgås ganske gratis på diverse platforme. Freeplay udbyder et stort udvalg af forskellige spil i alverdens kategorier hvor det er muligt at få flere timers underholdning. Disse spil kan også nemt hentes ned på mobilen.

Din IP:   3.236.116.27
webdrive.dk