Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Invester dine penge i apps

Hvordan investerer man?

Når du overvejer at investere penge, så er der et par muligheder du kan vælge at investere i. Du kan enten selv finde det du vil investere i eller du kan betale et selskab, der gør sig i investeringer, for at gøre det for dig. 

 

Når der tales investeringer så kan det både være i aktier, obligationer, ejendomme eller nogle af de nyere investeringsmuligheder som kryptovaluta. Målet med investeringer er, at du køber aktien eller på et godt tidspunkt og senere kan sælge for en højere pris. 

 

På den måde vil du have tjent penge på at aktien eller obligationen er steget i værdi, siden du købte den. Du kan læse meget mere om det at investere penge på nuorisopalvelubalanssi.fi og blive klogere på, hvad det vil sige at investere. 

Hvilke apps kan man investere i?

Du kan ikke som udgangspunkt investere i apps i sig selv. Du vil kunne investere i et selskab eller firma som laver apps. Det kræver dog, at de er børsnoteret og for at blive det skal de have en vis værdi og omsætning blandt andet. 

 

Vi har, i Danmark, et par selskaber der er børsnoteret og senest er danske Unity Technologies kommet på listen over danske firmaer, der ønsker børsnotering i USA. Hvis ikke du kender navnet, så er det et firma der har udviklet en speciel og populær grafikmotor til spiludbydere af computerspil til PC og mobil. 

 

Deres software er dermed brugt i mange spil app, som du finder i både App Store og Google Play. Et andet kendt navn på listen, er firmaet Airbnb som også ønsker at blive børsnoteret. De har også en app, der har brugere fra alle verdenshjørner. 

Kan jeg selv lave apps? 

Ja, du kan altid selv overveje at lave en app, hvis du har en god ide til noget folk mangler i deres hverdag. De mest populære apps er dem, der løser et problem for folk, som de måske ikke engang vidste at de havde. 

 

Der er dog lang vej fra at lave en app og så til at ens firma kan blive børsnoteret. Men det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan forsøge. Hvis du vil lave en app, så skal du først lære at kode. Kan du allerede det, så er du godt med allerede. 

 

Hvis du ikke er bekendt med kodning så må du først til at sætte dig ind i det og det kan godt tage lidt tid. Men er det noget du brænder for, så kom i krig!

Alternative investeringsløsninger

Blandt alternative investeringsløsninger kan du også, som tidligere nævnt, overveje kryptovaluta som for eksempel Bitcoins. Du bør sætte dig ind i hvordan bitcoins forløb har set ud indtil nu, inden du køber. 

 

Det vigtige er selvfølgelig at købe til en god pris og ikke når de ligger aller højest i pris. Du skal dog være forberedt på, af forskellige årsager, at dine Bitcoins pludselig kan falde i værdi og så handler det om at holde troen på, at de stiger igen. 

 

En anden alternativ måde at investere på, er ved betting. Det kan være indenfor sport eller spil for eksempel. Du kan på sportsbonus.net læse meget mere om sportsbetting og hvad fordelene er ved den form for investering. 

Din IP:   44.221.70.232
webdrive.dk