Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Optimér din cykelliv med de fedeste gadgets

Der findes utrolig mange små gadgets, som gør cykellivet endnu federe, end det er i forvejen. Der er mange, der hjælper dig med at tracke og optimere din træning – og så er der andre, der gør livet nemmere, når det gælder sikkerhed, punktering og tyveri.  

 De mange forskellige gadgets gør både din cykeltur sjovere og mere sikker. Teknologien udvikler sig hele tiden, og der kommer hele tiden nyt gear til at optimere cykellivet. Det samme gælder også for motorcykler, som man kan læse meget mere om på Qvalemc.

GPS-computer

Det er utroligt, hvad de nyeste GPS-computere kan i dag. Det er ikke bare distance og hastighed, som det var engang. De nyeste GPS-computere følger dig via satellit, så den giver fuldstændig præcise lokationer. De kan måle mere eller mindre alting heriblandt puls, hastighed og højdemeter. En GPS-computere på ens sykkel er også efterhånden et must for alle passioneret cyklister.

Fiks dit dæk med det samme

Der er ikke meget værre på cykelturen end at punktere. Der er heldigvis opfundet virkelig smarte og hurtige lappeløsninger, som du kan tage med på vejen. Eksempelvis patchnride, som du bare stikker ind i punkteringen og så vil den lappe hullet. Så kan du kun pumpe dit dæk, og så er det klaret.

CO2-pumpen

I forlængelse af lappeløsningen, så er en CO2-pumpe et must til cykelturen. Det er egentlig helt utroligt enkelt. Du har en lille CO2-patron, som du fylder ind i dækket. På får sekunder er dit dæk fuldstændig tiptop og du kan trygt køre videre ud i det blå.

Platformen Strava

En meget genial platform, der spiller sammen med din cykelcomputer, er Strava. Den er blevet utroligt populær, fordi man kan følge sin egen træning nøje. Og så kan man faktisk også følge sin venners cykelture. Her kan man så konkurrere med både vennerne og andre brugere af Strava om at nå det bedste tider på specifikke ruter. 

Tyveripedalen

En stor frygt er selvfølgelig, at ens cykel bliver stjålet. Her er der blevet opfundet en tyveripedal. Den er super nem at montere med en personlige kode. Til gengæld kan man ligeledes kun få den af med den samme kode. Pedalen har en tracker, så du kan finde din cykel igen, hvis den skulle blive stjålet. Derudover kan den faktisk også sende dig information om din egen cykeltur, så du slipper for at have telefonen med dig på cykelturen.

Din IP:   34.204.169.230
webdrive.dk