Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Retrospil hitter online

Det er blevet en stor trend at spille online, men ved du egentligt, hvad for nogle spil, der hitter lige nu? Her skal vi kigge lidt på den store retrotrend der er i spil online lige her og nu, og hvorfor det er blevet så populært at spille nye releases af gamle spil.

Nostalgifaktoren

Der er ingen tvivl omkring, at retrospil er blevet det nye store. Det mange ikke ved, er at det ikke udelukkende er noget, der foregår online, men at det også er blevet populært på spilkonsoller som Nintendo og Playstation. Altså der man spillede spillene i gode gamle dage. Det er blandt andet derfor at Nintendo har sluppet sin spilkonsol Nintendo switch, der scorer højt på nostalgiskalaen, ved at launche en række af sine gamle spil i ny dragt.

For det er nemlig sådan, at nostalgifaktoren spiller den helt store rolle, når man skal forsøge at forklare, hvorfor retrospil er blevet så stor en ting på det seneste. Det handler om at man gerne vil tilbage til en ubekymret tid, og måske også opleve noget af den glæde ved spil, som man kunne få da man var barn eller teenager. Det er også en følelse, som mange forældre gerne vil videregive til sine børn, og derfor får de gamle spil nyt liv, når forældrene skal vise dem for sine egne børn igen. Du kan læse mere om Nintendo Switch og spil til Nintendo switch på Nintendoswitch.io.

Man kunne se noget af den samme tendens ske, da Disney opkøbte rettighederne til Star Wars-universet. Det er også sket en gang før, da de nye prequels kom, og i 90erne, da de gamle film blev restaureret og sluppet på VHS. Det er nemlig sådan, at man gerne vil vise de ting man selv har haft meget glæde af, til sine børn, og med re-releases, har man den perfekte chance.

Dermed så kan man måske sige, at Nintendo og Disney på en eller anden måde udnytter den nostalgi forældrene har i forhold til Super Mario eller Star Wars, men man får fornyet spilglæde igen for det.

Gammeldags spil er populære

Det er ikke kun spil som Super Mario, som man kan få til den meget retrobaserede konsollen Nintendo Switch, der er blevet populært. Der er faktisk alle mulige ældre spil. Vi er simpelthen inde. I en form for retrobølge i spilbranchen, der gør at vi i høj grad har fået øjnene op for at nyt ikke altid er bedre, og at der er noget helt særlige ved de gamle spil.

Det handler ikke udelukkende om universer som vi har været glade for at spille i, som børn, men også om spil, der er enkle i formen. Hvad med at træne dine logiske egenskaber med Sudoku? Det er også blevet uhyre populært, til trods for at det er en meget enkel og gammeldags spilform. Der er ingen flashy effekter, men alligevel så kan det spil noget. Du lærer noget og bliver bedre til noget, og det er motivation nok i sig selv for mange. Læs mere om sudoku på sudoku24.io.

Din IP:   34.204.169.230
webdrive.dk