Webdrive Logo English flag Polski flag
  ::  Information  ::  Start  ::  Nyheder  ::  FAQ  ::  Tips  ::  Betingelser  ::  Kontakt  ::  Links  ::  Sudoku  ::   Persondatapolitik  ::  
 
 
Login e-mail:
Login adgangskode:
 

Nyheder

Tips til hvad du kan spille på ferien

Nu nærmer sommeren sig snart og det betyder, at mange skal ud og rejse. At rejse er noget, som de fleste glæder sig til, og spændingen er næsten ikke til at holde ud. Det kan være der er en lang rejsetid til den valgte destination, og så er det altså en god idé at give sig til at spille et spil. Læs med her.

Måske skal du eller familien på en lang rejse for at nå jeres drømmedestination. Det kan betyde, at i enten skal på en lang flyrejse, måske endda med mellemlandinger. Det kan også være i skal på en lang busrejse eller en kør-selv-rejse. Transporttiden kan føles lang, når man bare gerne vil nå destinationen, og lige netop der er det en god idé at have noget at give sig til f.eks. krydsord.

Gør noget ved kedsomheden med krydsord

Hvis du gerne vil stimulere hjernen, og træne den, hvorfor så ikke tage et spil kryssord? Krydsord er nemlig en glimrende måde at få tiden til at gå med. Spillet handler om, at man skal finde løsningsord ud fra forskellige muligheder, og hører under en bogstavopgave. 

Krydsord kan faktisk holde hjernen skarp og det er ikke kun et sjovt og udfordrende spil, det er også sundt. Du kan læse meget mere om krydsord på www. kryssord.io, hvor du kan lære mere om spillet, hvis du gerne vil spille lidt forskellige spil, så kan du også prøve et kabal spill, for at variere.

Husk at holde fri når du holder ferie

Når man skal ud og rejse, er det altid en god idé at have kortspil med sådan at man altid har mulighed for at spille. Når man rejser, så handler det også om at få slappet godt af, samt at være nærværende. Derfor kan det være en god idé at begrænse brug af f.eks. mobil telefon, computer eller tablet. Derved kan spil som krydsord og kabale for eksempel være et godt alternativ

Når du alligevel har tiden til det, så kan det også være en god idé at læse en bog. Måske er det lang tid siden du sidst har åbnet en, men måske er det nu du skal prøve. For nogle er det ren afslapning at fordybe sig i en bog. En god bog, kan også få tiden til at flyve afsted, hvis du sidder i flyet eller en anden slags transport.

Din IP:   44.200.27.215
webdrive.dk